+31-(0)161 223388 info@helioz.nl

Over Helioz

Al meer dan 30 jaar toegewijd aan het ontwerpen en realiseren van grote en kleine vitrineprojecten.

Welkom

Helioz[vitrines] produceert en ontwerpt kwalitatief hoogwaardige professionele vitrines. Winkels, kantoren en musea maken al jarenlang succesvol gebruik van onze vitrines om hun producten en objecten te presenteren aan een groot publiek. Als een klein en gespecialiseerd bedrijf hebben wij lage overheadkosten, hetgeen u merkt in de prijs.

Maak kennis met onze producten en diensten. Heeft u interesse in onze vitrines of heeft u specifieke wensen? Bel of mail ons dan gerust voor een gratis advies.

 

Ons verhaal

in 1990 is Helioz begonnen met de productie van glazen tafels. Al snel werd de productie echter volledig gericht op het ontwerpen en bouwen van glazen vitrines met aluminium profiel.

Het laatste decennium heeft Helioz zich weer verder ontwikkeld en produceert ook verlijmde glazen stolpen en volglazen en stalen vitrines op klantenwens. Deze vitrines vinden vooral hun weg naar musea in binnen- en buitenland.

 

Onze passie

Voor alle producten, waardevolle objecten en verzamelingen, ontwerpen en produceren wij “standaard”- en maatwerkvitrines, die de inhoud volledig tot zijn recht laten komen.

Helioz staat bekend om zijn klantgerichtheid en service en gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen. Een vitrine van Helioz staat dus garant voor jarenlang gebruik en behoud van waarde.

Adres

Haansbergseweg 69 a/b
5121 LH  Rijen

Telefoon

+31 (0) 161 22 33 88

Email

info@helioz.nl